20.2 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Recepția finală a lucrărilor efectuate la Liceul Teoretic „Axente Sever“ Mediaș

Știri din Județ

În data de 21 octombrie 2021 a avut loc recepția finală a lucrărilor recent efectuate la Corpul C din cadrul Liceului Teoretic „Axente Sever“ din municipiul Mediaș. Acestea au constat în termoizolație, hidroizolație, reparații copertine, zugrăveli și vopsitorii, înlocuirea burlanelor și a geamurilor de la pod, dar și a ușilor interioare de la demisolul clădirii. Valoarea lucrărilor este de 422.093 lei.

Înainte de modernizare

            „Am efectuat astăzi recepția finală la corpul C de la Liceul Teoretic „Axente Sever“. Este o lucrare începută în urmă cu aproximativ doi ani de zile, după discuțiile pe care le-am avut cu doamna director și Consiliul de Administrație al liceului, cu finanțare de la bugetul local, dar și de la SNGN Romgaz SA. Profit de ocazie pentru a mulțumi doamnei director pentru buna colaborare și directorului general și Consiliului de Administrație al Romgaz, pentru susținerea pe care au oferit-o pentru ducerea la bun sfârșit a acestei lucrări“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl Gheorghe Roman.

Publicitate
Înainte de modernizare

  „Putem spune că s-a reabilitat complet clădirea Corpului C, s-a început în interior, apoi subsolul clădirii, iar în vara aceasta am reușit, cu ajutorul Primăriei Municipiului Mediaș și prin implicarea domnului primar, să terminăm renovarea acestui corp, care a fost și anvelopat. Putem spune că acum este reabilitat de la A la Z întregul corp, inclusiv cu centrală termică și ne bucurăm că putem începe orele cu unele clase de elevi în această clădire.

După modernizare

Inițial aveam doar două corpuri de clădire pentru activități, dar acum elevii noștri beneficiază de trei corpuri de clădire. Mulțumesc încă o dată Primăriei Mediaș, care se implică în activitatea școlară, se preocupă de oferirea condițiilor pentru un învățământ de calitate și bineînțeles în special domnului primar,  care este mereu alături de noi și răspunde solicitărilor noastre“, a declarat directorul Liceului Teoretic „Axente Sever, dna Ana-Maria Agîrbiceanu.

După modernizare
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri