spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Șeful UPU Sibiu, Dr. Med. Constantin Roșca: „Pe cei ce nu cred în vaccin sau virus, îi invit să vină să vadă….”

Știri din Județ

Publicitate

Șeful UPU SIBIU, Dr. Med. Constantin Roșca face un apel disperat către toți aceia ce nu cred în eficiența vaccinului sau pun la îndoială existența virusului COVID-19, să meargă în orice Unitate de Primiri Urgențe din țară să vadă cu proprii ochi, magnitudinea dezastrului.

Mii de oameni care se luptă zilnic pentru o gură de oxigen, legați la aparate și ducând o luptă acerbă cu boala, aceasta este imaginea expusă de medicul Constantin Roșca. Acesta îndeamnă ferm la vaccinare, cât mai repede cu putință. Pentru cei ce nu cred în vaccin și virus, doctorul îi invită pe aceștia să meargă în orice UPU din țară ca să vadă cu zeci de oameni stau cu teama zilei de mâine, conectați la măști de oxigen. Acesta mai afirmă că doar prin vaccinare putem pune capăt acestei pandemii. Pentru că nu vorbește din auzite, ci din propria experiență, doctorul Constantin Roșca a declarat faptul că s-a vaccinat, fără nici o urmă de îndoială în prima zi când acest lucru a fost posibil, dar și că și-a îndemnat și reușit să-și vaccineze întreaga familie.

„Din prima zi a acestei pandemii m-am aflat alături de colegii mei în prima linie a luptei împotriva infecției cu virusul Covid 19. Luni de zile am trăit cu spaima că ne vom îmbolnăvii și vom transmite boala familiilor noastre. Luni de zile am trăit izolați de familiile noastre, în speranța că îi vom putea proteja. Apariția vaccinului antiCovid ne-a adus speranța că putem învinge această maladie cumplită. M-am vaccinat, fără nici o urmă de îndoială în prima zi când acest lucru a fost posibil, și mi-am vaccinat întreaga familie cât mai rapid, cu speranța că doar așa putem să ne recâștigăm dreptul la o viață normală. Din păcate mulți conaționali nu cred în existența bolii sau în eficiența vaccinului. Pe toți aceștia îi invit în Unitățile de Primiri Urgențe ale spitalelor din toată țara să vadă cum zeci de pacienți, conectați la o sursă de oxigen se roagă lui Dumnezeu să le mai acorde o șansă de a supraviețui. Din păcate pentru prea mulți dintre ei, nevaccinați majoritatea, nu va mai exista speranța zilei de mâine. VACCINATI-VĂ pentru sănătatea voastră și a familiilor voastre. VACCINAȚI-VĂ pentru a avea șansa să ne recâștigăm libertatea și dreptul la o viață normală Doar prin vaccinare și responsabilitate colectivă putea avea speranța că ne vom întoarce la normalitatea vieții.” se arată într-un material video postat pe pagina Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului