spot_img
14.1 C
Sibiu
miercuri, 22 mai, 2024
spot_img

Filtre de Poliție pe A1 și A10. Mai mulți șoferi sibieni, depistați după ce „au gustat ceva”

Știri din Județ

Publicitate

Peste 300 de șoferi au fost opriți de către mai multe echipaje de Poliție situate în acest weekend pe autostrăzile A1 și A10. Din cauza neregulilor, s-au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de 13.500 de lei.

Publicitate

Filtrele au fost situate pe A1 Sibiu – Deva, km. 247, la ieșirea spre Mediaș și pe A10 Sebeș – Alba Nord, km. 1, în zona municipiului Sebeș, jud. Alba. Acțiunile au vizat atât identificarea și sancționarea conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, depistarea persoanelor care săvârșesc infracțiuni la regimul circulației, cât și identificarea persoanelor care săvârșesc alte fapte cu caracter antisocial care pot prejudicia viața sau bunurile cetățenilor.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii rutieri au testat alcoolscopic 361 de conducători auto, au constatat 1 infracțiune la regimul rutier (conducere sub influența alcoolului) și au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de 13.500 de lei. Printre abaterile contravenționale constatate amintim conducerea sub influența alcoolului, neportul centurii de siguranță, ITP expirată și altele.

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere, toate pentru conducere sub influența alcoolului și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

La data de 23 octombrie, în jurul orei 10:00, pe A10, km. 1, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 41  de ani, din municipiul Sebeș, jud. Alba. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri