4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Turiștii care vor să ajungă la Bâlea Lac au o singură variantă – telecabina

Știri din Județ

Gata! Transfăgărășanul se pregătește de iarnă! Astfel, turiștii care pe timpul căldurii, se bucurau de peisaje superbe din confortul mașinii lor, au acum, o signură varintă pentru a ajunge la Bâlea Lac.

Pentru a ajunge la Bâlea Lac, singura metodă sigură și pusă la dispoziția turiștilor este telecabina. Conform Agerpres, reprezentanţii Cabanei Bâlea Lac care deţin şi telecabina din zonă spun că au făcut revizia tehnică a mijlocului de transport pe cablu şi, începând de luni, de la ora 13:00, se poate circula în siguranţă pe distanţa Bâlea Cascadă – Bâlea Lac.

Un adult va achita 40 de lei ca să urce cu telecabina până la Bâlea Lac, iar ca să coboare de acolo, la Bâlea Cascadă va achita încă 40 de lei. Copiii cu vârstele între 2 şi 12 ani vor achita jumătate din tariful adulţilor, adică un drum dus-întorsc cu telecabina costă pentru ei, 40 de lei.

Telecabina de la Bâlea străbate un traseu pe cablu, pe o distanţă de 3.700 de metri, zilnic, între orele 9:00 şi 17:00, numai când condiţiile meteo sunt bune.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș