14.6 C
Sibiu
luni, 16 septembrie, 2024

Daniela Cîmpean s-a vaccinat cu doza 3 (booster)

Știri din Județ

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, s-a vaccinat cu doza 3, astăzi la Sala Thalia în cadrul maratonului de vaccinare.

Mesajul Danielei Câmpean către sibieni este să se vaccineze pentru sănătatea întregii comunități:

„Specialiștii ne spun că cu cât ne vaccinăm mai repede și mai mulți, cu atât suntem mai aproape de momentul în care putem reveni la normalitate.

Am ales să am încredere în specialiști, în acei oameni care asta au studiat și pot da răspunsul, cel mai apropiat de adevăr, la întrebarea:”Cum poate omenirea să treacă mai bine peste o pandemie?”.

M-am vaccinat astăzi cu doza a 3-a de vaccin Pfizer, la Sala Thalia.

Alege și tu să ai încredere în specialiști și vaccinează-te!”

Susținem efortul autorităților și al cadrelor medicale pentru a depăși cât mai repede pandemia. În zilele de 30 și 31 octombrie, între orele 9.00-21.00, la Sala Thalia vă puteți vaccina fără programare împotriva COVID-19!” – au scris reprezentații Filarmonicii de Stat Sibiu, pe pagina lor de Facebook

Mai multe detalii: https://www.filarmonicasibiu.ro/ro/places/vaccineaza-te-in-acest-weekend-la-sala-thalia

maratonulvaccinarii Consiliul Judetean Sibiu


Sibienii se vor putea vaccina în acest weekend, în cadrul unui nou maraton de vaccinare, după modelul celor anterioare, din primăvara acestui an. Accesul se face fără programare, iar vaccinurile disponibile vor fi Pfizer și Johnson&Johnson.

Consiliul Județean Sibiu, în parteneriat cu Filarmonica de Stat Sibiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, Spitalul General CF Sibiu și cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Sibiu și al Universității „Lucian Blaga” Sibiu organizează Maratonul Vaccinării în weekend-ul 30-31 octombrie 2021, în intervalul orar 09:00-21:00, la Sala Thalia din Sibiu, cu acces din parcarea de pe bulevardul Corneliu Coposu.



Persoanele care doresc să se vaccineze cu doza 1, 2 sau 3 de Pfizer sau cu doză unică de Johnson&Johnson o pot face, fără programare, în foaierul Filarmonicii de Stat Sibiu unde cele trei spitale și Universitatea ”Lucian Blaga” Sibiu vor mobiliza un număr de 16 medici, 32 asistenți, 32 registratori și 40 voluntari, astfel încât totul să se desfășoare fără dificultăți.

Patru fluxuri de vaccinare Pfizer și Johnson & Johnson vor fi puse la dispoziția doritorilor, cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Descoperă toate modelele de botine de damă!

Cutremur azi în România, cu magnitudinea de 5.5

Program și bilete la Sibiu Opera Festival

FC Hermannstadt caută victoria la Arad

Judoka sibieni au luat medalii naționale