5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Tichete de masă pentru vaccinați

Știri din Județ

Persoanele vaccinate cu schema completă, după data de 3 septembrie, vor primi o alocație de hrană sub formă de tichete de masă, în valoare de 100 de lei.

Emitenții autorizați de tichete de masă le-au livrat deja către Direcția de Sănătate Publică Sibiu și vor fi distribuite începând de luni, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Tichetele de masă pot fi ridicate din centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie, respectiv ambulatoriile de specialitate, unde s-a făcut rapelul. Cei care s-au vaccinat după data de 3 septembrie, au la dispoziție 60 de zile pentru a se prezenta la centrul de vaccinare și pentru a le solicita. Acestea se înmânează personal, doar pe baza cărții de identitate și a dovezii de vaccinare.

Tichetele de masă se emit pe hârtie și se personalizează cu numele beneficiarului în momentul predării. Ele pot fi utilizate în orice magazin alimentar sau restaurant partener al emitentului de tichete.
Lista comercianților care acceptă la plată tichetele de masă se găsește pe website-ul fiecărui emitent în parte. Emitenții autorizați sunt Edenred România, Sodexo România și Up România.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș