spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

EXCLUSIV: Mesajul părintelui Băcilă după ce a trecut prin boala COVID

Știri din Județ

Publicitate

După două săptămâni de spitalizare Preotul Achim Bacilă de la Parohia Mihai Viteazul I – Biserica cu hramul „Înaltarea Domnului” și „Sfântul Ierarh Nicolae ” din Sibiu, este la un pas de externare din secția Covid a Spitalului Județean Sibiu. Vezi și Experiența în secția ATI a schimbat percepția unui preot sibian, antivaccinist

Mesajul Preotului Băcilă dupa externare:


„DRAGII MEI

După două săptămâni de spitalizare, astăzi la ceas de externare, doresc să vă transmit următorul mesaj:

Preotul transmite cu acest prilej, recunoștință cadrelor medicale:


-Exprim RECUNOȘTINȚĂ eternă Prea Sfintei Treimi, Tatălui,și Fiului și Sf.Duh ,Maicii Domnului și tuturor sfinților.
Apoi,RECUNOȘTINȚĂ temporară personalului medical din Spitalul Pneomologic (T.B.C.)din Sibiu : medici,asistenți,infirmieri ,etc.cu precădere dl.dr.DRĂGHILĂ, pt.competență, abnegație, și slujire a aproapelui.

„RECUNȘTINȚA” e o carte mică dar în paginile ei bate o inimă mare „.
Cunoașterea și știința sunt de la Dumnezeu. El e Atotștiutorul si Atotstăpamitorul.El ne descopere ce TREBUIE să știm.Noi să ne însușim de la cei ce li Sa descoperit: BINELE SI RĂUL. „Toate -mi sunt îngăduite, dar nu toate de folos. Toate-mi sunt îngăduite, dar nu toate zidesc” zice Sf.Ap. Pavel în 1Corinteni 10, ver.23 ,apoi se întreabă :”Cine dintre oameni le știe pe cele ale omului în afară de duhul omului care este în el? Așa și cele ale lui Dumnezeu nimeri nu le-a cunoscut în afară de Duhul lui Dumnezeu. „1Cor.2/11.
Dacă citim sau recitim Noul Testament, vom vedea cum cum IISUS HISTOS folosește cuvinte le,a înălța sau înălțare referindu-se la El .Dar nu cum avem noi în calendar : Înălțarea Domnului la cer,ci, e vorba de înălțarea Sa pe Cruce. Aici sibolul e foarte evident. Așa cum Moise a înălțat șarpele de aramă în pustiul Sinai, pentru ca cei mișcați de șerpi să nu moară, tot așa HRISTOS se va înălța pe Cruce ca orice om care CREDE ÎN EL să nu piară ci să aibă viață veșnică. Dacă prin simpla uitătură la șarpele de aramă omul își asigura viața, sănătatea, privirea LA HRISTOS merge mult mai departe, vindecandu-l pe Om de păcate și-i ASIGURĂ VIAȚA VEȘNICĂ.

Eu văd în șarpele de aramă și un SIMOL premergător al principiului antidotului care se folosește în științe medicale.
VACCINULUL de la descoperirea lui n-a fost altceva decât microbul bolii respective supus unor riguroase analize de laborator științifice devenind temporar inofensiv si astfel inoculat în, pregătește corpul uman sau animal să ÎNTÂMPINE cu rezistență virusul sau bacteria respectivă.

Rămâne ca fiecare dintre noi să ia decizia cea mai bună în ceea ce privește VACCINAREA ASTĂZI !!!
Cu îmbrățișare hristică, pr.Achim.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri