10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mult așteptatul Târg de Crăciun din Sibiu, revine în Piața Mare! Condiții de participare

Știri din Județ

„Târgul de Crăciun” din centrul Sibiului, cel mai așteptat eveniment din preajma sărbătorilor de iarnă, va avea loc, anul acesta, în perioada 26 noiembrie – 3 ianuarie, potrivit organizatorilor.

Două condiții de bază pentru participarea la eveniment : certificat verde și limită de capacitate. Perimetrul Târgului de Crăciun va fi închis, sunt planificate două întrări si două ieșiri. Numărul de căsuțe redus cu aproximativ 30%, unele elemente fiind eliminate (trenulețul pentru copii si concertele de inaugurare). Organizatorii anunță că Târgul de anul acesta va fi unul adaptat, însă nu va avea foarte mult de suferit Roata panoramică, patinoarul, bradul și proiecțiile vor rămâne.

Intrarea la eveniment se va face doar pe baza Certificatului Verde. În acest context, „Târgul de Crăciun Sibiu” în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu, dau startul unei campanii de vaccinare, al cărei scop este imunizarea sibienilor împotriva virusului SARS – CoV- 2, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Până în acest moment, cinci centre de vaccinare sunt deschise în Sibiu, Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare fiind al șaselea. Centrul de vaccinare Căsuța lui Moș Crăciun va fi deschis în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12.00 -20.00.
Mai multe detalii despre vaccinarea în Sibiu, aici: https://sibiu.ro/covid .

„Îi invităm pe sibieni să se vaccineze în Piața Mare, la Căsuța lui Moș Crăciun, dar și în oricare alt centru de vaccinare din oraș. Miza acestei campanii este sănătatea sibienilor, dar ea are și o componentă puternic emoțională: ne dorim sărbători așa cum le știam la Sibiu, ne dorim ca viața să revină la normalitate și nu putem face acest lucru decât prin vaccinare. Am încredere că locuitorii Sibiului se vor mobiliza pentru orașul lor, astfel încât să putem reporni Crăciunul la Sibiu”, a spus primarul orașului, doamna Astrid Fodor.

Anul acesta magia Crăciunului revine în Piața Mare, în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie!

Vom avea o ediție adaptată noilor condiții de siguranță, astfel încât să ne putem bucura pe deplin de Sărbători.

Măsurile pe care le vom lua în acest sens, în concordanță cu condițiile actuale impuse de legislația română sunt:
– delimitarea perimetrului pentru a putea gestiona accesul participanților
– limitarea numărului de persoane prezente simultan în Târg și extinderea spațiilor libere astfel încât să nu se creeze aglomerație
– intrarea se va face pe baza certificatului verde

Și în această ediție ne vom bucura de roata panoramică, de proiecțiile din Piața Mare și de patinoar.

Abia așteptăm reîntâlnirea cu sibienii și cu cei care vizitează orașul, pentru a reporni ÎMPREUNĂ Crăciunul!” – au declarat organizatorii evenimentului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș