6.2 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

FOTO: Două femei rănite într-un accident produs la ieșirea din Avrig spre Mârșa

Știri din Județ

O coliziune între un autoturism și un microbuz transport marfă s-a produs în această dimineață pe DJ 105G, între Avrig și Mârșa.

Din primele informații, șoferul unui autoturism a pătruns în drumul județean de pe strada secundară și a intrat în coliziune cu un microbuz transport marfă.

În urma impactului, două femei, de 59 și 56 de ani, ambele din Avrig, pasagere în autoturism, au fost rănite și transportate la spital. Șoferul autoturism are 61 de ani iar șoferul microbuzului, 20 de ani, ambii fiind din Mârșa.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic și un echipaj de descarcerare pe raza localității Avrig, ieșirea spre Mârșa la un accident rutier produs între două autoturisme.
S-au acordat îngrijiri medicale pentru 2 persoane de sex feminin, de cca 56 respectiv 59 de ani care au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente, prima cu escoriații și traumatism cranio facial iar a doua cu dureri toracice. „ a declarat Alina Voinea, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare