18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Primăria Municipiului Mediaș a pregătit un program dedicat Zilei Naţionale a României

Știri din Județ

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Primăria Municipiului Mediaș a pregătit un program care se va desfășura la sediul municipalității și în Piața Corneliu Coposu, în data de 1 Decembrie 2021.


Programul dedicat acestei zile va debuta în Sala Mică de Ședințe, la ora 10:00, cu o masă rotundă pe tema Zilei Naționale, la care vor participa istorici și oameni de cultură.


În Piața Corneliu Coposu, manifestările vor începe la ora 11:00, cu prezentarea raportului și trecerea în revistă a detașamentelor, urmate de intonarea imnului național și oficierea serviciului religios. Oficialitățile prezente la manifestare vor rosti apoi alocuțiuni și vor transmite mesaje cu ocazia Zilei Naționale. Evenimentul va continua cu ceremonialul depunerii de coroane la troița din Piața Corneliu Coposu.


În încheierea manifestărilor prilejuite de această importantă sărbătoare, în piața din fața Primăriei va avea loc defilarea detașamentelor militare, precum și survolul aeronavelor de luptă aparținând Bazei Aeriene 71 din Câmpia Turzii.
Din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID 19, programul pregătit în acest an nu va putea cuprinde tradiționalul program artistic de muzică populară și nici parada militară.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc