11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO: Anchetă internă la IPJ Sibiu, după ce un șofer a fost oprit la Mârșa. Autospeciala nu avea girofarul pornit

Știri din Județ

Un șofer din Avrig a trimis pe adresa redacției Sibiu Independent un video în care se poate observa o mașină de Poliție, ce staționează pe contrasens, cu farurile de ceață și cele de drum pornite, însă fără girofarul roșu – albastru în funcțiune.

Evenimentul s-a petrecut în cursul nopții trecute, în juru orei 5:00, la o intersecție din localitatea Mârșa, chiar pe un pod slab iluminat. Având în vedere faptul că era încă noapte, șoferul se arată revoltat de faptul că din cauza farurilor ce erau setate pe „fază lungă”, i-a fost foarte greu să-i observe pe agenți. Avrigeanul conducea un autobuz în momentul în care a fost oprit de agenții rutieri, aceştia cerându-i actele autobuzului, actul de identitate, dar și permisul de conducere.

” Am fost oprit în trafic de un echipaj ce s-a recomandat a fi de la Poliția Sibiu. Aceștia erau opriți înainte de un pod, cu farurile pornite pe fază lungă, cele de ceață la fel, pornite, însă fără girofarul în funcțiune. Am fost orbit și nu știam ce este în față. Apoi a venit un polițist la mine și mi-a cerut actele. A fost totul ok, am plecat mai departe. M-a deranjat faptul că nu m-au oprit regulamentar, cu girofar, cu baston reflectorizant!” a povestit pentru Sibiu Independentr, avrigeanul revoltat

Anchetă internă la IPJ Sibiu

Am cerut un punct de vedere oficial cu privire la modul în care agenții rutieri au realizat oprirea în trafic, urmând a fi demarată o anchetă internă.

„În referire la imaginile prezentate, Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Sibiu este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a dispus efectuarea unei analize cu privire la modul de acțiune al polițiștilor în această situație. În funcție de rezultate, vor fi aplicate măsuri în consecință.” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri