FB IMG

FOTO: Ziua Națională a României, sărbătorită la Avrig

Avrigului a sărbătorit Ziua Națională a României printr-un spectacol emoționat oferit de corurile de elevi de la Liceul Teoretic „Ghe. Lazăr” Avrig, de la Școala Gimnazială Avrig și de la Liceul Tehnologic Mârșa, îndrumați de profesorul Neluțu Paraschiv, potrivit reprezentanților Primăriei Orașului Avrig.

Publicitate
itpadi

Copiii de la Purtata Avrigului și cei de la Clubul Elevilor au confecționat, cu drag, cocarde tricolore pentru avrigeni!

Am iubit, iubim și vom iubi România mereu! Astăzi, ne-am reamintit împreună de ce o iubim.

Mulțumim pentru spectacolul emoționant, corurilor de elevi

Mulțumim

Mulțumim Șezătorii Bibliotecii Orășenești Avrig pentru bucuria cu care le insuflă celor mai tineri dragostea pentru tradiții și dragostea de țară!

Mulțumim Parohiilor Ortodoxe Avrig și Protopopiatului Avrig pentru sprijin și colaborare!Mulțumim tuturor celor care au avut o contribuție mai mică sau mai mare la realizarea paradei portului popular local – elevi, cadre didactice, soliști vocali și oficialități!” – au scris reprezentanții Primăriei Orașului Avrig pe pagina de Facebook.De Ziua Națională a României, au avut loc și ceremonii restrânse la monumentele și troițele dedicate eroilor neamului, din localitățile Avrig, Mârșa, Bradu și Săcădate.

Oricât de grele ar fi vremurile, nimeni nu ne poate lua credința strămoșească, bucuria celebrării eroilor neamului, emoția purtării costumului popular, lăcașurile sfinte, motivele tradiționale țesute cu dragoste de bunicile noastre, sărbătorile românești petrecute în familie sau mirosul bucatelor tradiționale cu care am crescut. Tu iubești România, pentru că …” – au mai scris reprezentanții Primăriei.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *