spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Primarul comunei Porumbacu de Jos urează la mulți ani românilor

Știri din Județ

Publicitate

Georgeta Maria Poșa, Primarul comunei Porumbacu de Jos a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României:

Stimați porumbăceni,

Ziua Națională este mereu o ocazie să ne amintim faptele de eroism ale strămoșilor noștri, care au făcut posibilă Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.

Dincolo de semnificația sa istorică, Marea Unire este dovada incontestabilă că, prin unitate, putem învinge orice inamic. În aceste zile, când toată planeta luptă cu un virus invizibil, e timpul să ne amintim că, prin faptele noastre, avem puterea să construim și să reconstruim o țară, ori de câte ori este nevoie. Chiar dacă acum ne e greu, exemplul celor care au făcut posibilă existența României Mari ne inspiră și ne motivează.

Dincolo de criza prin care trecem astăzi, trebuie să luptăm, împreună, pentru o Românie a valorilor, o Românie a celor care vor să trăiască într-o ţară civilizată, sănătoasă, educată şi prosperă. Îmi doresc din tot sufletul ca România să devină o ţară din care să nu mai aibă nimeni motive să emigreze, o ţară în care să te întorci cu drag acasă.

La mulți ani, dragi români! Îmi doresc să rămânem uniți și de Dumnezeu ocrotiți!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului