7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Ȋncep înscrierile la tombola “Client Fidel Tursib 2021”

Știri din Județ



Tombola organizată de Tursib va aduce premii şi în acest an pentru câţiva norocoşi care au beneficiat de abonament la transportul în comun neîntrerupt, pe tot parcursul anului 2021.


Aşadar, toţi cei care îndeplinesc această cerinţă, sunt invitați să participaţi la concursul nostru, pentru a avea şansa de a căştiga un laptop, telefoane mobile, sau abonamente la transportul public pentru anul viitor.


Pentru a limita cât mai mult contactul direct dintre persoane, vă vom ruga să vă înscrieţi în concurs online, la fel ca şi anul trecut. Perioada de înscrieri este între 7 – 17 decembrie 2021. În acest sens, vă punem la dispoziţie pe site-ul nostru, la adresa https://tursib.ro/tombola/inscriere formularul de înscriere, pe care vă invităm să îl completaţi.

În momentul trimiterii acestuia, veţi primi automat un număr de înregistrare în concursul nostru.
Tragerea la sorţi se va face tot online, în data de 20 decembrie 2021, iar căştigătorii vor fi anunţaţi telefonic, în aceeaşi zi.
Vă invităm pe cât mai mulţi să vă înscrieţi în concursul nostru şi vă mulţumim din nou tuturor pentru că utilizaţi mijloacele noastre de transport în comun.
Succes tuturor participanţilor!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri