Hyperclinica MedLife Sibiu

MedLife deschide o hyperclinică la Sibiu

În prezenţa oficialităţilor, compania privată MedLife a prezentat astăzi o nouă unitate medicală în Municipiul Sibiu, pe Bulevardul Mihai Viteazu, lângă Casa de Asigurări de Sănătate, care pune la dispoziția sibienilor servicii medicale integrate, axate pe patru arii de excelență: pediatrie, diabet, sănătatea sânului și recuperare medicală. Cea mai nouă hyperclinică MedLife, dispusă pe 5 nivele, se întinde pe o suprafață de 1500 mp și este rezultatul unei investiții de peste 2,5 milioane euro.

Publicitate
itpadi

Gazda evenimentului inaugural a fost dr. Paul Jurgen Porr, directorul medical al Spitalului Polisano din Sibiu. MedLife a preluat activele Polisano în domeniul serviciilor medicale de câţiva ani. La prezentarea oficială a noii unităţi medicale au venit primarul Sibiului, Astrid Fodor, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marcel Luca şi părintele Necula, cunoscut colaborator pe cazuri sociale cu secţia de cardiologie a Spitalului Polisano prin Asociatia Sus Inima. La vizita oficială au mai participat Lucian Blăguţiu, directorul DSP Sibiu, Ioan Bondrea, preşedintele Senatului ULBS, Vasile Spinean, fost director al CAS Sibiu.

Părintele Necula a oferit cadrelor medicale din Hyperclinica MedLife icoana Sf. Nectarie. Hyperclinica MedLife se va deschide pentru publicul larg în 15 decembrie 2021.

DSCN
DSCN
DSCN
DSCN
DSCN
DSCN

În cadrul noii unități multidisciplinare, pacienții din Sibiu și din împrejurimi pot beneficia în sistem ambulatoriu de consultații și investigații pentru 26 de specialități medicale. Pe lângă centrul pentru adulți, cu cabinete de cardiologie, neurologie, ginecologie, oftalmologie, ortopedie, endocrinologie, reumatologie, medicină internă și medicină de familie, ecografie, urologie și neurochirurgie, dermatologie, medicina Muncii, Hyperclinica MedLife Sibiu integrează și un centru pentru copii cu cabinete de pediatrie, cardiologie, neurologie, gastroenterologie și boli de nutriție, ortopedie, chirurgie, pneumologie, alergologie oftalmologie, endocrinologie. Totodată, noua unitate cuprinde și centre integrate de recuperare, diabetologie, medicina muncii, recoltare și un departament de imagistică și senologie.

În ceea ce privește departamentul de imagistică și senologie, hyperclinica MedLife Sibiu se impune prin aparatură de ultimă generație, fiind dotată cu un aparat de rezonanță magnetică nucleară (RMN), un sistem de mamografie spectrală cu substanță de contrast Senographe Pristina și un ecograf GE Logiq E10s cu ajutorul cărora se fac examinări, se efectuează puncții, marcaje cu marker din titan și localizări preoperatorii.

Echipa medicală este formată din peste 50 de medici, cu echipe integrate pe specialități (ginecologie, cardiologie, ortopedie, diabet, endocrinologie, neurologie ș.a.)

Deschiderea unei noi unități MedLife în Sibiu face parte din planul de dezvoltare organică la nivel național, contribuind la consolidarea poziției de lider al medicinei private din România. Ne bucurăm că putem oferi pacienților din Sibiu și din proximitate încă o clinică medicală, cea mai mare din oraș, în cadrul căreia, atât copiii, cât și adulții, au acces la servicii medicale de top, la standardele unui sistem european. Așa cum am mai anunțat, avem ambiții importante pe zona de dezvoltare și vom continua în mod susținut și în anii ce urmează planul de extindere, atât organic, cât și prin achiziții”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group.

Hyperclinica MedLife Sibiu
Hyperclinica MedLife Sibiu
Hyperclinica MedLife Sibiu
Hyperclinica MedLife Sibiu
Hyperclinica MedLife Sibiu

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *