14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Teatrul „Gong” Sibiu prezintă spectacolul „Misterele Magiei” cu Magicianul Christianis

Știri din Județ

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 17 decembrie și sâmbătă, 18 decembrie, de la orele 18:00, spectacolul „Misterele Magiei” cu Magicianul Christianis. Biletele pentru ambele reprezentații au fost deja epuizate. 

Descoperă magia sărbătorilor de iarnă într-un spectacol incendiar, în care visele devin realitate! Prezentat într-un decor de poveste, spectacolul Magicianului Christianis include o serie de numere interactive de prestidigitație și iluzii comice, trucuri cu eșarfe, baghete, bastoane și mese zburătoare, dar și apariții și dispariții misterioase. Cu ajutorul micilor voluntari din sală, Magicianul Christianis își dezvăluie arta spre uimirea și amuzamentul publicului. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat celor cu vârsta peste 5 ani. 

E al doilea an în care nu organizăm Sibiu Magic Show, unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale orașului. Cu toate limitările financiar de la începutul anului, ne dorim să păstrăm vie bucuria miracolului la Sibiu, așadar pregătim acest showcase cu o compilație de numere spre deliciul întregii familii.”, a declarat, Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu. 

Prețul unui bilet la oricare din reprezentații este de 12 lei, tarif unic. Participarea la eveniment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății. Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptați de la această regulă. 

CUM SE FACE DOVADA VACCINĂRII SAU A TRECERII PRIN BOALĂ

Dovada vaccinării sau trecerii prin boală pentru cetățenii UE se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi scanat de operatorul economic/organizator prin aplicația mobilă de verificare, iar în cazul cetățenilor străini și apatrizi definiți potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare, prin intermediul documentului de vaccinare emis de unitatea sanitară din afara României unde a fost administrat vaccinul sau, după caz, a documentului care atestă trecerea prin boală prezentat în limba țării respective și în limba engleză.

Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptați de la această regulă. Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata evenimentelor rămâne obligatorie, cu excepția copiilor cu vârsta sub 5 ani.

CONDIȚII SPECIALE ÎN CONTEXTUL EPIDEMIOLOGIC 

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare online, pe teatrulgong.ro, în limita a maxim 30% din numărul de locuri disponibile, ca măsură de siguranță sanitară. 

Accesul în teatru este permis numai în condițiile unui triaj observațional, ce presupune măsurarea temperaturii fiecărui vizitator/spectator. La intrarea în teatru, este obligatorie folosirea dezinfectanților pentru mâini. Masca de protecție este obligatorie pe toată durata vizitei. Toate spațiile teatrului sunt dezinfectate în mod sistematic. 

Mai mult decât atât, spațiile publice din interiorul teatrului sunt aerisite și dezinfectate complet, înainte de fiecare eveniment. Nebulizarea încăperilor se face cu un produs biocid de grupa I, utilizare profesională, non toxic, bactericid, fungicid, virucid și sporicid, avizat de Ministerul Sănătății. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri