spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Trei persoane rănite într-un autoaccident produs între Mediaș și Brateiu

Știri din Județ

Publicitate

Un autoaccident cu victime s-a produs în această seară, în jurul orei 21:40, pe DN14, între Medias și Brateiu. În urma impactului, doi adulți și un copil în vârstă de 6 ani au fost răniți.

Din primele cercetări, un șofer în vârsta de 43 de ani, din Vâlcea, în timp ce conducea autoturismul pe DN14, pe sensul de mers spre Mediaș, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o vale, autoturismul rămânând pe roți. Alături de acesta, în autoturism se mai aflau două persoane de sex feminin, una in vârsta de 23 de ani și o minora de 6 ani.

În urma impactului, o pasageră a suferit un traumatism cranian și traumatisme de membru inferior și superior stâng. Copilul în vârstă de 6 ani a suferit un traumatism cranio facial.

„SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B, la ieșire din localitatea Brateiu, unde un autoturism a ieșit în decor , răsturnându-se. În autoturism se aflau doi adulți și un copil. Femeia de 24 ani, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ și a fost transportată la CPU Medias cu traumatism cranian și traumatisme de membru inferior și superior stâng. Celelalte victime ,un bărbat și un copil au fost transportate la spital de către un echipaj Smurd prezent la fața locului.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

„Un echipaj SMURD și un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Brateiu unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și un echipaj SAJ, celor trei persoane implicate, 2 adulți și un copil de aproximativ 6 ani. Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaș, copilul cu un traumatism cranio facial și pe tatăl acestuia. Bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri