7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Medieșeanul Mihai Macaveiu, numărul 2 în Ministerul Economiei! (CP)

Știri din Județ

Deputatul Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook a anunțat numirea în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei a colegului sau Mihai Macaveiu.

Colegul meu Mihai Macaveiu a fost numit astăzi secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei. A fi numărul 2 într-un minister atât de important implică responsabilitate, inteligență și capacitate de muncă, calități pe care Mihai le-a demonstrat din plin de-a lungul carierei sale profesionale.

Sunt convins că Mihai îi va reprezenta cu cinste pe sibieni din noua lui funcție și va face multe lucruri bune pentru români. Îi urez mult succes în noua lui misiune!”

Mihai Ion Macaveiu e președinte al Organizației Municipale PSD Mediaș, vicepreședinte al Organizației Județene PSD Sibiu si Consilier local PSD Mediaș. A fost candidat pentru Primăria Mediaș în 2020. În același an a candidat și pt funcția de deputat. În 2019 a candidat pt Parlamentul European, potrivit Organizației Județene PSD Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri