12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Povestea de viață a unui tânăr din Hosman. A reușit prin propriile forțe

Știri din Județ

Ellias, pe numele său real Alin Deju, născut în satul Hosman la 20 de km de Sibiu este un tânăr cu o poveste de viață impresionată: de la frizer în sat, a ajuns stilist cu prezentări la New York Fashion Week, dar și solist, ultimul sau videoclip adunând peste 20 000 de vizualizări pe YouTube.

Elias a crescut cu muzica în casă, unchiul său fiind un cunoscut acordeonist în sat.

Am crescut cu muzică în casă, familia mea toată a fost pasionată de muzică, unchiul meu era foarte cunoscut ca și acordeonist, la mine la țară, era invitat peste tot la toate evenimentele care se țineau. Fratele meu cânta la mai multe instrumente. Eu nu cânt la niciun instrument, din păcate pentru că nu am avut posibilitatea să învăț. Însă cântăm în corul bisericii, avem 16 ani când am intrat în cor prima oară și chiar mi-a plăcut foarte mult. Când cântai acolo te simțeai eliberat de tot ce inseamnă lume, de rău”, a povestit Ellias pentru click.ro

Ar fi vrut să urmeze un liceu de muzică, dar nu a putut, pentru că ai lui nu au avut bani. Admiterea la liceul socio-uman pe care l-a urmat a fost dată pe ascuns, pentru că, altfel, poate părinții nu ar fi fost de acord.
Din păcate nu am urmat un liceu de muzică, ci unul cu profil socio-uman. Ai mei nu au avut bani să mă trimită la liceu, eu m am dus și mi-am dat examenul fără că ei să știe asta, am intrat la liceu și am ajuns să fac și școală că poate altfel rămâneam pe la țară„, a mai povestit tânărul.

Ellias a făcut naveta până la Sibiu, la liceu, însă părinții nu aveau bani de autobuz. Așa se face că a muncit de la 14 ani, când a început să tundă oamenii de sat.

După ce a terminat liceul, a dat bacalaureatul și s-a înscris la Facultatea de psihologie . În paralel, a început să lucreze de la 18 ani într-un salon de frumusețe

În pandemie a descoperit și o altă pasiune și anume moda. Totul a pornit după o operație, când a fost obligat să stea în casă și a început să picteze pe haine. Prima colecție a prezentat-o la festivalul de modă de la Sibiu.

Hainele făcute de el au succes și peste hotare. Una dintre colecțiile sale a fost prezentată chiar la New York Fashion Week, într-un loc inedit, o biserică.
Următoarea a fost tot acolo și care a fost cea mai mare colecție din concurs, care se numește Confident By Ellias – a fost All black, fiecare ținută în parte desenată de mine și cusută de altcineva pentru că eu nu știu să coș la mașină. A avut un impact foarte mare. A două colecție, una dramatică, a fost în septembrie la Fashion Week la NewYork, am trimis pozele la ei, mi-au fost acceptate, și am avut prezentre într-o biserică. Trebuia să fie prezentată în altă parte și mi s-a spus cu o zi înainte că va fi într-o biserică și am rămas fără cuvinte. S-ar părea că în viața mea se întâmplă lucruri importante în jurul bisericilor, am cântat în biserică, am filmat videoclip acolo și mă simt bine în biserici. Mi-ar fi plăcut să fiu preot„, a declarat Ellias pentru click.ro

Iubește mult hainele, iar multe piese pe care le poartă sunt făcute de el.

Sursa foto: Facebook (Allyn Elias Deiu)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri