spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

USR PLUS Sibiu: „Bogdan Trif – exercițiu de scriitură UTC-istă” (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Filiala Județeană USR PLUS Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

Zilele acestea ne-am pomenit sorcoviți în presa sibiană de comunicatul plin de spirit umoristic al celor de la PSD Sibiu. În de acum tradiționala sa luare/dare/băgare în seamă, domnului Trif face un remarcabil exercițiu de scriitură UTC-istă, demn de orice ”Scânteia tineretului”, ediția 1980 – iarna.

În cel mai pur stil al activistului de partid preluat de la PCR, conservat de FSN şi lăsat moştenire de familie în PSD, domnul Trif încearcă de zor o vopsire a albului în negru și a negrului în alb pe tema pensiilor speciale. Cunoașteți numele jocului, nu-l menționăm aici. Dacă însă tot a dorit să vorbească despre pensiile speciale, dincolo de polemica politicianistă, i-am recomada totuși să nu jignească inteligența sibienilor, cei care știu foarte bine istoria, creșterea și lupta pentru păstrarea acestor beneficii nemeritate, știu cine, cât și cum a sfidat alegătorii.

În primul rând, dorim să-i mulțumim domnului Trif pentru porția zdravănă de râs pe care ne-a prilejuit-o lecturarea textului său. Ca sfat literar, îi recomandăm ca următoarele comunicate de acest gen să încerce a le trimite nu înspre presa sibiană serioasă, ci mai bine la vreo revistă de știință și imaginație. Nu e ca și cum ar avea domnul Trif cine ştie ce știință și nici că imaginația l-ar da afară din sediu, dar poate măcar la acel gen de reviste sunt apreciate scrierile din realități paralele. Asta pentru că doar într-o realitate paralelă s-ar putea să fie într-adevăr PSD-ul partidul cinstit, onest și cu grijă față de banii românilor, așa cum și-l închipuie domnul Trif.

În fine, trebuie să-i mulțumim domnului Trif fiindcă i-a scăpat printre rânduri faptul că domnul Dacian Cioloș a fost comisar european pentru agricultură, funcție pe care nu o poate ocupa decât o persoană ale cărei competențe sunt dincolo de orice dubii. În plus, lăsăm cetățenii să-și aducă aminte cât de eficient a fost acel mandat de comisar european și câte beneficii sunt de atunci pentru agricultorii români.

Cu atât mai simpatic este domnul Trif atunci când vorbeşte despre guvernarea ţării la capitolul de a avea „pârghiile necesare” ajutorării primarilor de partid. Mascota de poze a doamnei Laura Vicol (cunoaşteţi personajul PSD-ist) nici măcar în comunicarea publică nu înţelege că guvernarea unei ţări trebuie să fie egală pentru toţi cetăţenii, pentru toţi reprezentanţii lor, iar primăriile trebuie să primească bani pe proiecte concrete şi eficiente, nu pe „pârghii” de partid.

În încheiere, trebuie doar să mai spunem că ne pare sincer rău că domnul Trif nu poate dormi bine de grija USR-ului. Îl sfătuim doar să schimbe filmele proaste din care comunică public și să revină mai bine la somnul său obișnuit de parlamentar.



Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda