-0.9 C
Sibiu
marți, 19 martie, 2024

FOTO: Accident cu victime la Boița. A fost solicitat elicopterul SMURD

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Bărbatul de 19 ani din Tălmaciu, este în continuare în stare gravă, medicii realizându-i o examinare la Computerul Tomograf. Femeia a fost diagnosticată cu multiple traumatisme și contuzii, dar și cu ruptură de splină. Aceasta urmează să fie operată.

Știre inițială:

Traficul rutier a fost blocat total pe DN7, km. 250 + 300m, la ieșirea din localitatea Boița. O mașină și un autocamion au intrat în coliziune.

Accidentul rutier s-a produs pe sensul de mers Sibiu – Vâlcea. Conform polițiștilor sibieni, șoferul autoturismului ar fi ieșit în drumul național, moment în care ar fi intrat în coliziune cu autocamionul.

În urma impactului, două persoane din mașină au fost rănite și transportate la spital. Aceste se află în stare de inconștiență, policontuzionate.

La locul accidentului a fost solicitat un elicopter SMURD, pentru transportarea victimelor, însă nu a mai fost nevoie, acestea fiind transferate terestru către UPU SIBIU.

Șoferul mașinii are 18 ani și este din Tălmaciu. Autocamionul era condus de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Văleni, DB.

Traficul rutier s-a reluat pe DN7, se circulă normal.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj de descarcerare și un echipaj de stingere pe DN 7, Boița la un accident rutier produs între un autoturism și un TIR.
Echipajul de descarcerare a extras două persoane (un bărbat și o femeie) din autoturism și au fost predate echipajelor medicale. S-au acordat îngrijiri celor două persoane implicate, o femeie și un bărbat în stare de inconștiență, policontuzionate care au fost transportate la UPU Sibiu.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

„SAJ SIBIU a trimis de urgență un echipaj de tip B la ieșire din Boita ,la un accident rutier petrecut între un Tir și un autoturism. Două victime, femeie și bărbat, aproximativ 25 ani . Victimele ,politraumatizate au fost transportate la spital de către echipajele ISU prezente la locul accidentului.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Dotări noi la LIA Sibiu de la Rotary