24.1 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Sibiu: Secția Clinică Ortopedie dotată cu o masă chirurgicală de ultimă generație

Știri din Județ

O nouă veste bună pentru pacienții care beneficiază de serviciile Secției Ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Aceasta a fost dotată cu o masă chirurgicală de ultimă generație, pe care pot fi efectuate toate intervențiile specifice aceste specialități.


Dotarea s-a realizat în urma unei donații din partea Asociației „Împreună pentru Sănătate” iar suma de bani necesară achiziționării a fost asigurată printr-o sponsorizări generoasă, cifrată la 350.000 de lei, din partea familiei Cernătescu (Cernătescu Maria și Cernătescu Răzvan), prin firma Alan Trade. Mai multe detalii AICI
S

prijinul comunității pentru dezvoltarea serviciilor medicale a fost și continuă să fie unul consistent la Sibiu, fie că vorbim despre companii private, persoane fizice, asociații sau fundații. Multumim
Asociației „Împreună pentru Sănătate” pentru această donație precum și familiei Cernătescu/firmei Alan Trade pentru sponsorizare!


Dezvolarea calității actului medical este un efor cumulat al autorităților, managementului și comunității!
Și tu poți ajuta: redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația „Împreună pentru Sănătate” și contribuie astfel la creșterea nivelului de performanță din sistemul public se sănătate!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri