spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Femeie din Miercurea Sibiului, reținută pentru înșelăciune. A fugit cu 8.000 de lei

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii din Sebeș au identificat și reținut o femeie din județul Sibiu, care este cercetată pentru înșelăciune. I-ar fi promis unei vârstnice din Daia Română că o va îngriji, însă după ce i-a câștigat încrederea și a obținut o sumă mare de bani, a plecat

La data de 8 februarie 2022, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au identificat și reținut o femeie de 36 de ani, din Miercurea Sibiului, județul Sibiu, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată de către o femeie de 84 de ani, din comuna Daia Română. 

Din cercetări a rezultat faptul că femeia ar fi răspuns unui anunț dat de vârstnică,  într-o publicație, prin care își exprima dorința de a găsi o persoană care să o îngrijească la domiciliu. 

Femeia s-a mutat la domiciliul vârstnicei însă, la scurt timp, după ce i-a câștigat încrederea, i-a cerut 8.000 de lei, invocând nevoia de a achita datorii generate de decesul unei rude. 

Ulterior, femeia a plecat de la domiciliul vârstnicei, cu banii primiți, fără a-și mai achita obligația de a o îngriji și nu i-a mai răspuns victimei la telefon. 

În cursul zilei de azi, 9 februarie, aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale. 

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde