spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Răpire ca-n filme la Tălmaciu. O tânără a fost luată cu forța din curte

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: În urma cu puțin timp, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au reușit depistarea minorei Căldărar Maria, în municipiul Sibiu. Minora nu a fost victima vreunei infracțiuni comise cu violență. În aceste condiții, alerta de răpire este ridicată. La sediul IPJ Sibiu este condus un tânăr de 13 ani, în prezența căruia se afla minora la momentul depistării, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs răpirea acesteia, stabilirii tuturor persoanelor implicate și luării măsurilor legale care se impun.

Știre inițială:

O adolescentă de doar 13 ani, a fost răpită în cursul serii de ieri, chiar din propria curte. Aceasta a fost urcată cu forța într-un autoturism.

Răpirea s-a produs în jurul orei 21:10, atunci când patru persoane necunoscute au luat-o pe sus și au introdus-o într-un autoturism de culoare alb, marca BMW, după care au demarat într-o direcție necunoscută.

Imediat, mai multe echipaje de Poliție au ajuns la locul faptei, fiind declanșată o alertă națională de urmărire.

La data de 9 februarie, în jurul orei 21:20, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 13 ani, CĂLDĂRAR MARIA, din localitatea Tălmaciu, județul Sibiu.

Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla în curtea unui imobil din localitatea Tălmaciu, a fost luată cu forța de patru persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism de culoare alb, marca BMW, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru identificarea autoturismului în cauză.

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze nr. unic de urgență 112.

Vă reamintim că, în conformitate cu mecanismul Alertă Răpire Copil, partenerii publici şi privaţi s-au angajat să difuzeze mesajul de alertă.” se arată în mesajul de alertă al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…