Clubul Gaz Metan Mediaș a fost depunctat de Comisia de Disciplină

Știri din Județ

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat, vineri, clubul Gaz Metan Mediaş cu scăderea a 2 puncte din clasamentul Ligii I şi cu măsura interzicerii dreptului de a efectua transferuri pentru neplata datoriilor către jucătorul Ronaldo Deaconu.

“Deaconu Octavian Ronaldo Andrei vs. CS Gaz Metan Mediaş – Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul CS Gaz Metan Mediaş cu măsura interzicerii dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi cu scăderea a două puncte pentru perioada 25.01.2022-08.02.2022. Termen 02.03.2022”, se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al LPF.

Înaintea deciziei, echipa Gaz Metan Mediaş avea 24 de puncte şi ocupa locul 14 în clasamentul Ligii I după 25 de etape.

Tot vineri, clubul FC U Craiova 1948 a fost sancţionat cu 50.625 de lei pentru incidentele provocate de suporterii săi la meciul din deplasare cu FCSB prin folosirea de materiale explozive. În acelaşi dosar, gruparea FCSB a fost sancţionată cu măsura programării unui joc fără spectatori pe teren propriu şi o penalitate sportivă de 60.000 de lei.

Eliminaţi în etapa a 25-a a Ligii I, următorii jucători au fost sancţionaţi astfel: Baptiste Aloe (Dinamo) – două etape de suspendare şi penalitate sportivă de 3.000 lei, Ovidiu George Sterian (Academica Clinceni) – o etapă şi 740 lei.

Sursa: Agerpres

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri