26.2 C
Sibiu
duminică, 16 iunie, 2024

Două anexe de mici dimensiuni, au ars astăzi, în localitatea Cisnădie și Cisnădioara

Știri din Județ

Pompierii militari ai Punctului de lucru Șelimbăr alături de membrii SVSU Cisnădie au intervenit astăzi pentru stingerea a două incendii izbucnite la două anexe gospodărești tip magazie, după cum urmează:

Primul incendiu a izbucnit în cursul dimineții la magazia unui cetățean din localitatea Cisnădie, str. Caișilor. Incendiu a fost stins prompt, iar proprietarul a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD suferind un atac de panică, refuzând ulterior transportul la spital. A ars tâmplăria din lemn și materiale depozitate în anexă iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la un calorifer utilizat pentru încălzirea spațiului.

Al doilea incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Cisnădioara, str. Sibiului, care amenința să se propage la un garaj situat în vecinătate. Pompierii militari cu 2 autospeciale de stingere și membrii SVSU Cisnădie au intervenit de urgență și au lichidat incendiul care a mistuit magazia pe o suprafață de aproximativ 10 mp în care se aflau depozitate unelte de grădinărit și alte materiale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de depozitarea în magazie a jarului din sobă nestins.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri