Doi copii din Mohu au plecat de acasă. Îi caută familia și Poliția

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Cu sprijinul politiștilor din cadrul I.P.J. Mureș, minorii Grancea Mirela Adriana și Căldărar Liviu Calin, plecați voluntar de la domiciliu în data de 14 februarie, au fost depistați aseară pe raza municipiului Târgu-Mureș. Din primele verificări a rezultat că cei doi nu au fost victima niciunei infracțiuni.

Poliţiştii sibieni caută doi minori care au plecat de la domicilii într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 14 februarie, două femei au sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în cursul zilei de 14 februarie, copiii lor, GRANCEA MIRELA ADRIANA, în vârstă de 13 ani și CĂLDĂRAR LIVIU CĂLIN, în vârstă de 15 ani au plecat împreună de la domicilii, ambii din satul Mohu, comuna Șelimbăr, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

GRANCEA MIRELA ADRIANA, în vârstă de 13 ani

Semnalmente: înălțime 155 cm, păr șaten cu șuvițe blonde, lungime medie, ochi căprui.

La data plecării, minora purta o bluză sport de culoare gri, vestă de culoare roșu, încălțăminte sport de culoare roz.

CĂLDĂRAR LIVIU CĂLIN, în vârstă de 15 ani

Semnalmente: înălțime 165 cm, păr negru, scurt, ochi căprui.

La data plecării, minorul purta o geacă de culoare negru, pantaloni tip camuflaj, încălțăminte sport de culoare alb cu negru.

Semne particulare: prezintă o cicatrice sub ochiul stâng.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acești minorisunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri