9 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Două persoane rănite într-un accident produs între Brateiu și Mediaș

Știri din Județ

Două persoane au fost rănite azi noapte, în jurul orei 01:30, după ce s-au răsturnat cu mașina pe DN 14, între Brateiu și Mediaș.

Din primele cercetări a rezultat că, pe un tronson de drum în curbă la stânga, șoferul unui autoturism condus spre Mediaș a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile. În urma impactului, șoferul în vârstă de 59 de ani, dar și pasagerul în vârstă de 58 de ani, ambii din județul Giurgiu, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital.

„În cursul nopții ( în jurul orei 1:30) pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență cu un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD pe drumul Mediaș-Brateiu unde un autoturism s-a răsturnat. La fața locului a intervenit de asemenea și un echipaj SAJ. În accident au fost implicate două persoane dintre care una incarcerată.
S-a intervenit pentru descarcerare persoanei și acordarea de asistență medicală ambelor victime. Un bărbat de aproximativ 58 de ani ,conștient și cu plagă membru superior a fost transportat la CPU Mediaș de către echipajul SAJ. Un bărbat de cca 59 ani,conștient și cu un traumatism cranio facial a fost transportat la CPU Mediaș de către echipajul SMURD.”
a declarat Alina Voina,purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

„Saj Sibiu, a trimis de la substatia Medias ,un echipaj de tip B la un accident rutier produs între Medias si Brateiu

Un autoturism s-a răsturnat și două persone au fost rănite Pentru o persona incarcerata a fost solicitat echipaj de descarcerare.SAJ Sibiu a acordat asistenta medicala unui bărbat de 58 ani care a suferit un traumatism de membru superior.Un alt bărbat, de aproximativ 59 ani a fost asistat medical de către un echipaj ISU .Cele doua victime au fost transportate la CPU Medias.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL