spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: COD roșu de inteligență! A fost inaugurat programul „Sibiu Smart Kids”

Știri din Județ

Astăzi, la Sibiu, a fost inaugurat unul dintre cele mai noi programe educaționale din județ, având numele de COD: „Sibiu Smart Kids”. Aici, copiii, dar și adulții, pot învăța de la lucruri basic din domeniul IT, până la programare avansată.

Galan Călin, omul care a pus prima cărămidă a echipei CodeMaster, a prezentat publicului prezent, utilitatea acestui program, dar și dotările pe care le au cursanții la îndemână. Ochelari VR, împrimante 3D, laptopuri, roboți programabili, dar și cele mai performante softuri din domeniu. De acest program, lansat în colaborare cu firma Wenglor și Grădinița 7 Habits Sibiu, se pot bucura toți copiii ce doresc să-și aprofundeze cunoștiințele în domeniul IT. Pe lângă cei mici, orice cetățean care dorește să se reprofileze sau să se inițieze în acest domeniu, este binevenit.

Printre invitați, au luat cuvântul Prof. Monica Adriana Munteanu, inspector școlar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu și Alexandru Dumbravă, viceprimarul municipiului Sibiu.

“Cu multă muncă și inițiativă din partea lui Călin, am reușit un proiect inedit, menit să fie util pentru orice vârstă. Eu vă spun așa, nu vă bateți joc de timpul vostru, pentru că trebuie folosit cât mai bine și intens în astfel de activități.Absorbiți cât mai mult din tot ce vi se spune aici, pentru că tot ce învățați astăzi, vă va prinde bine în viitor.” a spus Alexandru Dumbravă, viceprimarul municipiului Sibiu.

“Cât este de frumos și minunat să poți să vezi că ceea ce ai învățat la școală, te ajută aici și invers. Starea voastră de bine, este mulțumirea noastră și a părinților. Felicitări copii că vă angrenați în astfel de chestii.” a spus inspectorul școlar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu

CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
CodeMaster
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș