spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Alt accident pe „Drumul Hoților” din Sibiu. Două persoane sunt rănite

Știri din Județ

Publicitate

Două persoane au fost rănite într-un autoaccident rutier produs în această seară, la intersecția dintre DN 7H cu DJ 143B. Aici, în ultimul an au fost înregistrate zeci de accidente soldate cu victime sau chiar decese.

Din primele cercetări a rezultat faptul că șoferul unui autoturism condus dinspre Rusciori, pe drumul județean, a pătruns în intersecția cu drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre A1 spre aeroport.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a două persoane, transportate la spital, fiind conștiente. Autoturismul care circula pe DJ era condus de către un sibian în vârstă de 56 de ani, iar celalalt autoturism, de către un hunedorean în vârstă de 29 de ani.

În zonă se circulă îngreunat.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj descarcerare și un echipaj stingere în municipiul Sibiu, Calea Șurii Mici intersecție cu str. Salzburg la un accident rutier produs între două autoturisme.S-au acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane implicate, conștiente. Două persoane, o femeie de cca 24 de ani, respectiv un bărbat de cca 52 de ani au fost transportate la UPU Sibiu conștiente cu traumatisme și escoriații.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…