spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Accident cu victime, azi-noapte, în municipiul Sibiu. O mașină „a zburat” din șanț în șanț

Știri din Județ

Publicitate

O tânăra de 17 ani din Orlat, a fost rănită azi-noapte, într-un accident rutier produs pe DN 14, chiar la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Mediaș.

Din primele cercetări a rezultat faptul că un șofer care conducea un autoturism dinspre Mediaș, în apropiere de intrarea în municipiul Sibiu, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a oprit în rigola care marginește sensul opus de mers.
În urma evenimentului, o pasageră în vârstă de 17 ani, din Orlat, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital. Conducătorul auto este sibian și are 19 ani.

Conform primelor date, cel mai probabil din cauza vitezei, mașina s-a izbit de un șanț iar apoi a ricoșat în altul.

„În data de 18.03.2022, în jurul orei 2:50, un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în Viile Sibiului unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat. S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate (femeie și bărbat) dintre care femeia a fost transportată la spital, conștientă și policontuzionată.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor