17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Accident cu victime, azi-noapte, în municipiul Sibiu. O mașină „a zburat” din șanț în șanț

Știri din Județ

O tânăra de 17 ani din Orlat, a fost rănită azi-noapte, într-un accident rutier produs pe DN 14, chiar la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Mediaș.

Din primele cercetări a rezultat faptul că un șofer care conducea un autoturism dinspre Mediaș, în apropiere de intrarea în municipiul Sibiu, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a oprit în rigola care marginește sensul opus de mers.
În urma evenimentului, o pasageră în vârstă de 17 ani, din Orlat, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital. Conducătorul auto este sibian și are 19 ani.

Publicitate

Conform primelor date, cel mai probabil din cauza vitezei, mașina s-a izbit de un șanț iar apoi a ricoșat în altul.

„În data de 18.03.2022, în jurul orei 2:50, un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în Viile Sibiului unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat. S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate (femeie și bărbat) dintre care femeia a fost transportată la spital, conștientă și policontuzionată.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic