Un sibian a plecat cu mașina de acasa și nu s-a mai întors

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 65 de ani, care a plecat din municipiul Sibiu, fără a mai reveni la domiciliu.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 19 martie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 17 martie, în jurul orei 14:00, fratele său, PRODEA EMIL, în vârstă de 65 de ani, a plecat din municipiul Sibiu, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai putea fi contactat. Bărbatul a părăsit domiciliul sorei sale, din municipiul Sibiu, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, culoare albastru închis, număr de înmatriculare SB-48-PRO.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 60 – 65 kg, păr brunet, calviție în partea superioară a capului, ochi căprui.

În momentul plecării, bărbatul purta o geacă de culoare bleumarin închis, pantaloni de stofă de culoare negru, cizme de piele de culoare negru.

Semne particulare: prezintă un neg la nivelul feței pe obrazul stâng.Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri