spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img
Array

Delegație a Consiliului Concurenței la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

O delegație a Consiliului Concurenței condusă de președintele Bogdan Chiriţoiu se va afla la Sibiu în perioada 21-23 martie 2022, pentru a se întâlni atât cu autoritățile locale, cât şi cu reprezentanţii mediului de afaceri, pentru a dezbate problemele cu care se confruntă aceştia pe plan local. Din delegație vor face parte: Dan Pascu, vicepreședinte, Daniela Badilă, Director General, și alți membri ai conducerii Autorității române de concurență.

Astfel, în data de 21.03.2022 va fi organizat un eveniment alături de comunitățile de afaceri  în care vor abordate atât subiecte generale ale cazuisticii recente, cât și sectoriale din aria practicilor anticoncurențiale.

În data de 22.03.2022 vor avea loc principalele întâlniri și discuții cu conducerile autorităților locale, urmate de o conferința de presă împreună cu aceștia. Ulterior, va avea loc și un eveniment cu specialiștii autorităților locale în care experții Consiliului Concurenței le vor prezenta abordări recente din  domeniile Licitațiilor Trucate și Ajutorului de stat.

Prezența delegației Consiliului Concurenței se va încheia în data de 23.03.2022 cu o serie de întâlniri cu conducerea ”Universitatea Lucian Blaga” din Sibiu. Acest ultim moment va fi marcat și de un eveniment academic interactiv pentru studenți și cadrele didactice, vizând elementele politicii europene de concurență.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri