19.1 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

FOTO: Accident grav la Avrig. O autoutilitară și două mașini au intrat în coliziune

Știri din Județ

Un accident rutier s-a produs în această dimineață la ieșire din localitate Avrig, spre Sibiu. Din primele informații, cel puțin o persoană este rănită.

Conform martorilor, o autoutilitară s-a răsturnat după ce o mașină a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului, cel puțin o persoană a fost rănită, la fața locului fiind prezente mai multe echipaje de Poliție și prim-ajutor.

Publicitate

Conform polițiștilor rutieri, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Mârșa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bisericii din orașul Avrig, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Sibiu de către o tânără în vârstă de 20 de ani, din Săcădate, apoi cu o autoutilitară condusă dinspre Brașov de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cârța.

Conducătoarea autoturismului care circula dinspre Sibiu a suferit vătămări corporale și primește îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul în zonă se desfășoară alternativ.

„Saj Sibiu a trimis de urgență un echipaj cu medic în zona localității Avrig pe DN1 unde două autoturisme au întrat în coliziune. O tânară de 20 ani a suferit un traumatism de membru inferior și atac de panică. Echipajul SAJ acordă asistență medicală tinerei chiar în acest moment, urmând ca aceasta să fie transportată la UPU Sibiu.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic