spot_img
22.9 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

INVESTIŢIE: Centrul social ”Tavi Bucur” din Cisnădie se modernizează

Știri din Județ

Publicitate

Consiliul Județean Sibiu a lansat licitația pentru contractarea lucrărilor de execuție în vederea reabilitării și modernizării Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități ”Tavi Bucur”, situat în localitatea Cisnădie.

Publicitate

Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la suma de 4.176.838,40 lei fără TVA, câștigătorul contractului având obligația ca în termen de 12 luni de la emiterea ordinului de începere să finalizeze lucrările, iar la terminarea acestora, să asigure, pe o perioadă de 60 de luni, garanție lucrărilor. Finanțarea este asigurată de ROMAGAZ.

Ofertele pot fi depuse până miercuri, 7 aprilie 2022, ora 15, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Prin această investiție, Consiliul Județean Sibiu își propune să modernizeze și să eficientizeze termic clădirea centrului, precum și să recompartimenteze spațiul pentru a oferi condiții corespunzătoare de cazare și de deplasare persoanelor adulte cu nevoi speciale. De asemenea, se vor realiza lucrări pentru înlocuirea tencuielii, tâmplăriei, pardoselii și instalațiilor. În plus, contractul prevede construirea unui lift exterior și a unei anexe de tip foișor în curtea centrului.

După modernizare, în acest centru vor fi găzduiți aproximativ 20 de beneficiari adulți.

Consiliul Județean Sibiu realizează această investiție în urma unei sponsorizări oferite de Societatea Națională de Gaze Naturale ROMGAZ S.A, cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale din România.

Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități ”Tavi Bucur” face parte din structura Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, instituție aflată sub autoritatea Consiliul Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA