spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Localnicii din Cisnădioara încep curăţenia de primăvară. Aşteaptă şi turiştii să îi ajute

Știri din Județ

Publicitate

Asociația “Cisnădioara e Acasă”, membri ai comunității cisnădiorene precum și prieteni ce îndrăgesc localitatea deși nu locuiesc acolo se vor reuni sâmbătă, 2 aprilie de la ora 9 în centrul localităţii pentru o mare acţiune de curăţenie. Locuitorii din Cisnădioara sunt deja obişnuiţi din anii precedenţi cu astfel de acţiuni prin care curăţă toată localitatea şi zonele limitrofe.

„Până sâmbătă, noi, locuitorii Cisnădioarei facem curățenie pe străzile noastre, fiecare dintre noi, cum putem cu mic cu mare depozitând sacii pe stradă, ideal închiși pentru a nu atrage animalele sălbatice sau domestice care se plimbă pe străzi. Sâmbătă, începând cu ora 09:00, toți cei doritori de mișcare, fapte bune și un climat sănătos la Cisnădioara sunt așteptați în centrul Cisnădioarei unde ne vom împărți pentru adunarea sacilor în locurile de unde Soma le va ridica. Când terminăm, luăm drumul Sibiului la bătut că-i așa păcat să vedem gunoiul aruncat din mașini. Ne întoarcem apoi la Poarta Moțului pentru un pahar de vorbă și voie bună că ne-o ajuns cu masca pe față” este anunţul postat pe mai multe grupuri de comunicare din Cisnădioara.

Noutatea acestui an o reprezintă apelul localnicilor şi la turişti sau sibienii care mai petrec week-end-uri în Cisnădioara să participe la acţiune.

FOTO: arhivă de la acţiunea de curăţeni din 2021

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri