spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Trei polițiști rutieri de la IPJ SIBIU au fost trimiși în judecată. Au luat șpagă!

Știri din Județ

Publicitate

Trei polițiști rutieri, angajați ai IPJ SIBIU au fost trimiși în judecată pentru luare de mită. Aceștia „au închis astfel ochii” la anumite abateri rutiere.

În rechizitoriile întocmite, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În datele de 24 respectiv 31 octombrie 2020, cei patru agenți de poliție, organizați în două echipaje diferite de poliție, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ar fi primit în legătură cu exercitarea acestor atribuții sumele de 100 lei respectiv 200 lei, de la doi conducători auto, (avocați) depistați în trafic că circulau cu o viteză mai mare decât cea maxim admisă.

Sumele de bani menționate mai sus ar fi fost primite de inculpați după ce au aplicat celor doi participanți la trafic minimul sancțiunii prevăzute de legislație pentru abaterea comisă.

Cine sunt cei trei agenți trimiși în judecată

1. VÎLCICĂ EUGEN și CRUCIATU MARIUS GIORGEL, la data faptelor agenți de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu – Serviciul Rutier, în sarcina cărora s-a reținut săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

2. VÎLCICĂ EUGEN, TUDOSOIU NICOLAE, la data faptelor agenți de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu – Serviciul Rutier, în sarcina cărora s-a reținut săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

Masuri luate împotriva celor doi avocați!

Față de cei doi avocați procurorii anticorupție au dispus renunțarea la urmărire penală pentru comiterea infracțiunii de dare de mită. De asemenea, ambii inculpați vor presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 30 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri