spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Un microbuz s-a răsturnat pe Hula Bradului din Sibiu. Nouă persoane sunt rănite

Știri din Județ

Publicitate

Un microbuz destinat transportului de persoane s-a răsturnat în urmă cu puțin timp pe Hula Bradului din Sibiu. În urma impactului, nouă pasageri au fost răniți.

Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul unui microbuz destinat transportului de persoane, condus pe DN 1, direcția Sibiu – Brașov, la km. 292+500m, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se pe carosabil, pe sensul opus de mers. Conducător auto este un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Mureș. Microbuzul cu o capacitate de 8+1, se aflau 8 pasageri, adulți, și conducătorul auto.

Cinci bărbați au fost transportați la UPU Sibiu, trei persoane cu traumatisme minore transportate de echipajele SMURD iar două persoane transportate de echipajul SAJ.
Celelalte patru persoane au primit îngrijiri medicale și au refuzat transportul la spital.

Momentan, traficul se desfășoară alternativ.

„ISU Sibiu a dislocat de urgență următoarele forțe : două echipaje SMURD dintre care o autospecială de transport victime multiple, un echipaj descarcerare și o autospecială de stingere. Din informațiile primite de la fața locului sunt implicate nouă persoane, toate autoevacuate din microbuz, conștiente.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda