spot_img
10.1 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

Înscrieri la “Gala elevului reprezentat”

Știri din Județ

Publicitate

Anual, Consiliul Național al Elevilor organizează Gala elevului reprezentant, eveniment ce are drept scop promovarea actorilor care se implică, zi de zi, pentru a schimba în bine sistemul educațional din România. În acest an, Gala elevului reprezentant ajunge la cea de-a V-a ediţie, reunind toţi finaliştii într-un eveniment de mare anvergură, desfăşurat în municipiul Bucureşti, la începutul lunii iunie.

Publicitate

Cele cinci categorii de actori educaționali care vor fi premiați anul acesta, în cadrul celei de-a V-a ediţii a Galei sunt: elevi, părinți, profesori, comunităţi locale şi iniţiative de succes în educaţie. Orice persoană poate nominaliza actorii care contribuie, zi de zi, la dezvoltarea climatului educațional din comunitatea școlară pe care o reprezintă, completând formularele de nominalizare accesibile pe pagina creată special pentru Gala elevului reprezentant (https://gala.consiliulelevilor.ro/nominalizeaza/), până la data de 14 aprilie 2022, ora 23:59. Ulterior perioadei alocate nominalizărilor, membrii juriului vor alege finaliștii care vor ajunge în etapa votului public.

Consiliul Național al Elevilor este de părere că doar prin eforturi conjugate poate fi adusă o reformă reală, mult așteptată, în sistemul educațional din România. Având în vedere categoria specifică din cadrul evenimentului, dedicată comunităților locale și realizărilor acestora, considerăm că Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România ne poate ajuta să aducem în atenția publicului larg cele mai semnificative comunități din România, prietene ale educației.

Sursa Foto: consiliulelevilor.ro

În acest sens, vă adresăm rugămintea de a ne sprijini în diseminarea informațiilor referitoare la procesul de nominalizare pentru Gala elevului reprezentant pe canalele de comunicare şi către autorităţile administraţiei publice locale, prin intermediul consiliilor judeţene membre în Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România, astfel încât

poveștile celor care contribuie în mod activ la creșterea calității actului educațional din România să ajungă în atenția publicului, prin intermediul evenimentului nostru. 

Vă mulțumim anticipat, iar pentru orice informații suplimentare, vă stăm la dispoziție! 

Asigurându-vă de întreaga noastră considerație, 

Președintele Consiliului Național al Elevilor, 

Robert-Alexandru AVRAM

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ