spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Garda de Mediu Sibiu: Vizită la Școala Gimnazială Șeica Mică

Știri din Județ

Publicitate

În cadrul campaniei naționale “Curățăm România !”, comisari din cadrul Gǎrzii de Mediu Sibiu au demarat acțiuni – “dialoguri verzi” în școli din judeţul Sibiu.
O primă vizită a avut loc la Școala Gimnazialǎ Șeica Micǎ, unde comisarii de mediu le-au prezentat elevilor din clasele V-VIII despre importanța colectării separate a deșeurilor și a reciclǎrii acestora.


De asemenea, au transmis mesajul ministrului Mediului, Apelor şi Pǎdurilor – domnul Tánczos Barna:
Am mare încredere că voi sunteți generația care poate schimba România în bine. În fiecare zi, indiferent de zona în care locuim, vedem în jurul nostru oameni fără respect față de mediu, în special adulți, care aruncă deșeurile pe care le produc pe stradă, în parcuri, în păduri sau pe câmpuri. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a-i convinge să renunțe la acest obicei și sunt convins că împreună vom reuși să transformăm România în țara pe care ne-o dorim cu toții


Elevii au manifestat interes fațǎ de informațiile primite, pe care au promis ca le vor impartǎşi pǎrințiilor şi cǎ se vor implica activ în viitoarele acțiuni ȋn domeniul protecției mediului.


Promitem cǎ vom continua acțiunile de informare şi conştientizare a tinerei generații cu privire la responsabilitatea pe care o au fațǎ de mediul ȋnconjurǎtor.

Sursa: Garda de Mediu Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor