7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Un microbuz a intrat într-o casă din Brateiu. Trei persoane au fost rănite

Știri din Județ

Un accident rutier s-a produs în această dimineață pe DN 14, în localitatea Brateiu. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări a rezultat faptul că șoferul unui microbuz condus spre Mediaș a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile pe partea stângă a direcției de mers și a intrat în coliziune cu un imobil. Este vorba despre un microbuz mixt, capacitate 5+1 plus marfă, în care se aflau 5 pasageri, adulți și conducătorul auto, toți 6 din județul Harghita.

Conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani, și doi pasageri, de 25, respectiv 31 de ani, au fost transportați la spital, fiind conștienți.

În zonă se circulă îngreunat.

„Saj Sibiu a trimis de urgenta două echipaje de tip B în localitatea Brateiu la un accident rutier. Un microbuz cu sase pasageri a ieșit de pe partea carosabila și au rezultat mai multe victime. Un bărbat de 41 ani, a suferit un TCC acut închis și mai multe excoriatii.
Barbat ,de 24 ani ,fractura de membru superior și alt bărbat de 31 ani ,cu traumatism de cot și suspiciune de fractura, de asemenea.
Toti trei ,au fost transportat la CPU Medias.
Alți trei pasageri au refuzat transportul.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri