18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Anunț începere proiect: Achiziţie echipamente pentru creşterea competitivităţii ELEKTRA WIND ENERGY SRL

Știri din Județ

Anunț începere proiect: Achizitie echipamente pentru cresterea competitivitatii ELEKTRA WIND ENERGY SRL


Proiectul “Achizitie echipamente pentru cresterea competitivitatii ELEKTRA WIND ENERGY SRL”, cod MySMIS 132561, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către ELEKTRA WIND ENERGY S.R.L. și are o valoare totală de 1.485.005,76 lei, din care 892.593,60 lei reprezintă finanțare nerambursabilă, 758.704,56 lei reprezinta valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR iar 133.889,04 lei reprezinta valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional.


Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru – Organismul Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01/07/2019 – 31/03/2023.


Obiectivul principal al proiectului il constituie dezvoltarea microintreprinderii ELEKTRA WIND ENERGY SRL prin infiintarea unei noi unitati de prestari servicii in domeniul executiei de lucrari de constructii a liniilor pentru transportul energiei electrice.


Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Infiintarea unei noi unitati de prestari servicii in domeniul executiei de lucrari de constructii a liniilor pentru transportul energiei electrice prin: dotarea cu echipamente tehnologice specifice activitatii de executie de lucrari de constructii a liniilor pentru transportul energiei electrice.
  2. Cresterea numarului mediu de salariati si mentinerea acestuia ca urmare a realizarii proiectului cu 5 salariati.
  3. Respectarea si promovarea principiilor orizontale privind dezvoltare durabila si egalitate de sanse prin:
  • retehnologizarea / achizitionarea echipamentelor mai eficiente energetic (inclusiv eficientizarea iluminatului in spatiile de productie) sau optimizarea functionarii instalatiilor si a fluxurilor tehnologice prin achizitionarea de echipamente pentru executia de lucrari de constructii pentru linii de transport energie electrica. Aceste echipamente sunt de ultima generatie ce folosesc tehnologii noi si moderne incadrate in clasa de consum redus.
  • angajarea de persoane din urmatoarele categorii defavorizate: are varsta de peste 50 de ani.
  • Date de contact beneficiar
    (Municipiul Bucuresti, str. Maria Rosetti, nr. 8A, camera 6, etaj 5, apartament 6, cod postal 030247,
    Telefon: 0730.110.728, e-mail: mariusstanescu@elektrainvest.ro)
  • ELEKTRA WIND ENERGY S.R.L.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri