Activități gratuite de înot pentru elevii cinsnădieni

Știri din Județ

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie a luat inițiativa de a lansa un program gratuit și inedit pentru elevii cisnădieni. Aceștia vor putea beneficia de activități de înot la Aria Măgura din Cisnădie fară ca părinții sau școlile să fie implicați financiar

Pentru că mereu ne-am mândrit cu elevii noștri, mă bucur să vă anunț că am luat inițiativa de a lansa un program gratuit și inedit pentru aceștia. Am investit și voi investi în viitorul comunității noastre și în dezvoltarea elevilor cisnădieni. Am pus pe masa consilierilor locali un proiect care a trecut de votul acestora, iar acum pot să vă anunț că vom oferi învățământului cisnădian facilități moderne de sport printr-un parteneriat cu Aria Măgura, fară ca părinții sau școlile să fie implicați financiar.
Astfel, începând de luni, 16 mai 2022, vom lansa acest program gratuit pentru toți elevii din Cisnădie. Misiunea acestui parteneriat este de a promova pregătirea următoarelor generații de tineri, atât prin dezvoltarea aptitudinilor profesionale, cât și prin întreținerea unui corp sănătos.
” – a transmis primarul Gheorghe Huja pe pagina sa de Facebook


Inițiativa de dezvoltare a învățământului prin acest parteneriat asigură:


A. Program pentru copiii (prescolari și școlari) din Cisnădie pentru efectuarea orelor de sport (din curricula) la ARIA MĂGURA, în cadrul bazinului semiolimpic și la sala de gimnastică.
• Clasele gratuite vor fi programate de conducerea scolii/liceului potrivit cu orarul stabilit pentru activitățile fizice ale elevilor.;
• Ora de sport va include activități de înot potrivit cu planificarea recomandată de profesorului de spor. Sub îndrumarea profesorului, elevii pot face și pregătire fizică în sala de sport.
• Copiilor care nu știu să înoate, le vor fi asigurate cursuri de inițiere cu Instructor de Inot din partea Aria Măgura.
B. Cursuri de inițiere Înot pentru elevii instituțiilor partenere
Pentru asigurarea tuturor condițiilor de învățare, Aria Măgura va pune la dispoziție un instructor de înot dedicat care va lucra îndeaproape cu elevii desemnați de profesorul de Sport.
C. Olimpiaria Măgura – Competiție interșcolară pentru elevii pasionați de sport
Susținem performanța, competitivitatea și perseverența. De aceea vom răsplăti elevii pasionați de sporturi cu o competiție dedicată lor, în care îi vom premia pe cei mai buni. Vor fi stabilite împreună cu profesorii de Sport criteriile de selecție și participare, respectiv copii vor putea alege dintr-o paletă largă de discipline sportive, de la Înot, Atletism, Tenis, și până la sporturi de echipă precum Handbal, Fotbal sau altele.

Așadar, dragi părinți, vă invităm să vă alăturați acestui parteneriat conceput special pentru elevii cisnădieni, care nu implica nici un cost din partea dumeavoastră sau a școlilor, totul pentru susținerea unui stil de viata activ și sănătos.„ – a adaugat primarul orașului Cisnădie

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri