spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Cele mai interesante produse realizate din deșeuri reutilizabile pot fi admirate în incinta Casei de Cultură a Studenților din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Asociația Conexiuni Sibiu în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților vă invită să participați la Vernisajul – Concurs DEȘEUL CĂ RESURSĂ.

Cele mai interesante produse realizate din deșeuri reutilizabile pot fi admirate în cursul zilei de vineri în incinta Casei de Cultură a Studenților din Sibiu, începând cu ora 12.

Fuste din cravate, genți din plăci de vinil sau cercei din conserve, sunt doar câteva din obiectele pe care doritorii le pot admira în cadrul vernisajului. Creațiile sunt realizate cu ingeniozitate și migală de tineri iubitori de mediu cu vârste cuprinse între 7 și 30 ani.

“Am demarat acest proiect în ideea unei nevoi de educație ecologică și de reutilizare a deșeurilor. Suntem însă plăcut surprinși de dorința de participare la acest proiect, de ideile minunate și extrem de inovative și din acest motiv ne-am gândit să organizăm și acest vernisaj  concurs cu cele mai bune lucrări” a declarat Liliana Popescu, director CCS Sibiu.

Comisia de jurizare, formată din oameni de specialitate în domeniu tehnic şi artistic vă premia cele mai bune creații pe categorii de vârstă şi pe domenii. Câștigătorii vor primi medalii, diplome şi diverse materiale în cadrul expoziției unde participanții vor putea explica vizitatorilor conceptul propriilor creații.

Exponatele premiate se vor regăsi și în broșura special tipărită pentru acest proiect unde este evidențiată importanța dezvoltării spiritului civic și capacității tinerilor de a participa la protecția mediului și la activități de conștientizare și susținere a mediului înconjurător.

Proiectul este co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda