spot_img
10.9 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Informaţii referitoare la preschimbarea cardurilor TURSIB

Știri din Județ

Publicitate

Ȋn contextul trecerii la noul sistem de ticketing, TURSIB preschimbă toate cardurile de abonamente ale utilizatorilor transportului public din Sibiu.


Referitor la cardurile angajaţilor firmelor colaboratoare ale Tursib cărora angajatorul le decontează transportul, acestea au fost deja emise şi transmise către companii, care la rândul lor ne vor ajuta prin faptul că le vor distribui mai departe angajaţilor lor. Vă sugerăm aşadar dacă vă ȋncadraţi ȋn această categorie, să vă adresaţi angajatorului dumneavoastră, pentru a putea intra ȋn posesia noului card de transport.
Cu privire la cardurile de transport ale elevilor, acestea au ȋnceput deja să fie emise, iar pe parcursul următoarelor zile vor fi distribuite şcolilor. Abonamentele de pe cardurile noi vor fi valabile până ȋn luna august 2022 inclusiv. La acel moment vom reveni cu informări referitoare la procedurile de activarea a abonamentelor gratuite pentru anul şcolar 2022 – 2023. Invităm toţi elevii, ca ȋncepând de săptămâna viitoare, să ia legătura cu secretariatele şcolilor unde au frecventat anul şolar ȋn curs şi de unde vor putea să ȋşi ridice cardurile noi de transport.
Ȋn ceea ce priveşte cardurile pensionarilor, facem apel către toți clienții pensionari care NU ŞI-AU SCHIMBAT până acum cardul TURSIB, să se prezinte cu buletinul şi ultimul cupon de pensie la punctele de vânzare pentru schimbarea acestora. Acest lucru se va putea face pe tot parcursul lunii IUNIE 2022. Toţi pensionarii care au ajuns deja la un punct de vânzare şi au intrat ȋn posesia noului model de card Tursib, trebuie să ştie că abonamentele dânşilor au fost ȋncărcate şi pentru luna iunie. La finalul lunii iunie 2022, toţi pensionarii care ȋşi ȋncărcau lunar abonamentul la un punct de vânzare, vor fi aşteptaţi să ȋşi ȋncarce abonamentele pentru luna iulie 2022.
Punctele de vânzare unde colegele noastre vă aşteaptă pentru preschimbarea cardurilor sunt:
• Agenția Calea Dumbravii, nr.135 (fostul sediu Tursib)
• Chioșcul din stația Casa Armatei (în fața sediului Primăriei vechi)
• Chioșcul din stația Piața Vasile Aaron 1
• Chioșcul din stația Terezian (str.Lungă)
• Casieria Tursib, str.Munchen nr.1 (vis a vis de Marquardt)


Programul cu publicul este de luni până vineri între orele 6:30 – 21:30. Până la schimbarea cardurilor, pensionarii, elevii şi angajaţii firmelor colaboratoare vor putea circula pe baza cardurilor vechi.
Vă mulţumim tuturor pentru ȋnţelegere şi vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru ca tranziţia la noul sistem de ticketing să fie cât mai simplă pentru călători. Vă stăm la dispoziţie cu informaţii suplimentare oricând este cazul pe site-ul nostru sau la numărul de telefon 0269-426100.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda