15.2 C
Sibiu
vineri, 31 martie, 2023

Metoda accidentul lovește din nou la Sibiu. Două femei au pierdut sume mari de bani

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Două femei din județul Sibiu au fost înșelate zilele trecute, fiind lăsate fără sume importante de bani. Totul s-a realizat prin metoda accidentul.

O femeie în vârstă 76 de ani a reclamat că la data de 6 iunie, în jurul orei 09:40, a fost contactată telefonic de către o persoană de sex masculin care s-a recomandat ca fiind medic și care i-a relatat că nepoata sa a suferit un accident și necesită o operaţie pentru care este necesară achiziționarea unei tije. Ulterior, persoana vătămată s-a întâlnit cu un tânăr trimis de către apelant, căruia i-a înmânat suma de 2000 lei.  

 O altă sibiancă, în vârstă de 91 de ani, a sesizat la data de 7 iunie a.c., faptul că în noaptea de 06/07.06.2022 a fost contactată telefonic de către o persoană de sex masculin care s-a recomandat ca fiind medic, care i-a relatat faptul că fiica sa a căzut pe scări și necesită o operaţie, pentru care va trebui să fie achiziţionată o tijă. Ulterior, la domiciliul persoanei vătămate s-a prezentat un tânăr care a intrat în apartament cu acordul acesteia, unde i-a înmânat trei plicuri care conțineau 19.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri