12.3 C
Sibiu
joi, 29 septembrie, 2022

VIDEO- FOTO: Accident mortal lângă Fântânița Haiducului

Știri din Județ

Un accident rutier grav s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 1, km. 292, în zona Restaurantului Fântânița Haiducului.

Din primele cercetări, se pare că s-a produs o coliziune frontală între un autotren și un autoturism, coliziune în urma căreia o persoană din autoturism și-a pierdut viața.

Persoana decedată este o femeie în vârstă de 70 de ani, din Avrig. Conducătorul tir-ului , un bărbat în vârstă de 60 ani, tot din Avrig, a suferit o fractură membrul superior stâng, traumatism cranio-cerebral și de torace. În urma impactului, autotrenul a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un șanț.

Conform surselor Sibiu Independent, atât autoturismul cât și autotrenul sunt înmatriculate în județul Sibiu.

Traficul se desfășoară alternativ, pe un singur sens, dirijat de către polițiștii rutieri.

“ISU Sibiu a mobilizat de urgență următoarele forțe: un echipaj SMURD cu medic, un echipaj descarcerare și o autospecială de stingere.
La fața locului a fost mobilizată și o ambulanță SAJ. La locul accidentului s-a identificat o persoană de sex feminin, încarcerată care prezenta leziuni incompatibile cu viața.
Se intervine pentru descarcerarea acesteia. Ce-a de-a doua persoană implicată este conștientă ( un bărbat ) și primește îngriji medicale.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

“Saj Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B în apropiere de Fântânița Haiducului ,unde un autoturism a întrat în coliziune cu un autotren. Echipajul SAJ ajuns la fața locului a găsit conducătoarea autoturismului, de aproximativ 70 ani încarcerată și din păcate decedată. ea prezentând leziuni incompatibile cu viața. Conducătorul tir-ului ,barbat de 60 ani a suferit o fractura membrul superior stâng, traumatism cranio-cerebral și de torace. După stabilizare, pacientul este transportat la UPU Sibiu. Echipajul ISU de descarcerare, intervine pentru scoaterea femeii din autoturism.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri