spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO- FOTO: Accident mortal lângă Fântânița Haiducului

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier grav s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 1, km. 292, în zona Restaurantului Fântânița Haiducului.

Din primele cercetări, se pare că s-a produs o coliziune frontală între un autotren și un autoturism, coliziune în urma căreia o persoană din autoturism și-a pierdut viața.

Persoana decedată este o femeie în vârstă de 70 de ani, din Avrig. Conducătorul tir-ului , un bărbat în vârstă de 60 ani, tot din Avrig, a suferit o fractură membrul superior stâng, traumatism cranio-cerebral și de torace. În urma impactului, autotrenul a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un șanț.

Conform surselor Sibiu Independent, atât autoturismul cât și autotrenul sunt înmatriculate în județul Sibiu.

Traficul se desfășoară alternativ, pe un singur sens, dirijat de către polițiștii rutieri.

„ISU Sibiu a mobilizat de urgență următoarele forțe: un echipaj SMURD cu medic, un echipaj descarcerare și o autospecială de stingere.
La fața locului a fost mobilizată și o ambulanță SAJ. La locul accidentului s-a identificat o persoană de sex feminin, încarcerată care prezenta leziuni incompatibile cu viața.
Se intervine pentru descarcerarea acesteia. Ce-a de-a doua persoană implicată este conștientă ( un bărbat ) și primește îngriji medicale.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

„Saj Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B în apropiere de Fântânița Haiducului ,unde un autoturism a întrat în coliziune cu un autotren. Echipajul SAJ ajuns la fața locului a găsit conducătoarea autoturismului, de aproximativ 70 ani încarcerată și din păcate decedată. ea prezentând leziuni incompatibile cu viața. Conducătorul tir-ului ,barbat de 60 ani a suferit o fractura membrul superior stâng, traumatism cranio-cerebral și de torace. După stabilizare, pacientul este transportat la UPU Sibiu. Echipajul ISU de descarcerare, intervine pentru scoaterea femeii din autoturism.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…