25.2 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Record negativ pentru județul Sibiu. Șoferii vitezomani sunt din Slimnic, Roșia și Nocrich

Știri din Județ

În acest weekend, mai precis în zilele de 2 și 3 iulie, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat o mulțime de vitezomani pe DJ 106 Sibiu – Agnita.

În cadrul acțiunilor, polițiștii rutieri au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale, din care cele mai multe (51!) pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Alte sancțiuni au fost aplicate pentru neportul centurii de siguranță sau alte abateri și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Cei 3 „câștigători” în topul celor mai mari viteze înregistrate pe un drum județean, unde limita de viteză este de 50 km/h, sunt tineri, au 23 și 29 de ani și sunt din Slimnic, Roșia și Nocrich.

„Nu știm, știm doar că i-am oprit la timp, iar cele 90 de zile fără condus pot fi un timp suficient pentru a-și face calculele, dacă perioada scurtă „câștigată” a meritat. Asta fără să menționăm cel mai important aspect… riscul crescut de a fi implicat într-un accident rutier. Colegii de la Biroul Rutier acționează în continuare pentru prevenirea accidentelor.” au postat reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri