6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Accident cu victime, între Sibiu și Poplaca

Știri din Județ

Două mașini au intrat în coliziune pe drumul ce leagă Sibiul de Poplaca. Din primele informații, mai multe persoane primesc îngrijiri medicale.

Din primele cercetări rezultă că un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Poplaca, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, într-o curbă la stânga pierde controlul direcției de deplasare, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o sibiancă în vârstă de aproximativ 40 de ani. În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital.

Circulația rutieră este blocată pentru cercetări.

„Două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic și un echipaj descarcerare din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență pe drumul Sibiu-Poplaca pentru acordarea asistenței medicale pentru trei persoane implicate într-un accident rutier. La fața locului au fost evaluate medical și au refuzat transportul la spital două dintre persoane iar a treia a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital cu un traumatism cranio cerebral.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri