spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Accident cu victime lângă Piața Cibin din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Trei persoane primesc îngrijiri medicale, la această oră, după ce au fost implicate într-un accident rutier produs lângă Piața Cibin din Sibiu.

Din primele informații, o mașină și un microbuz transport marfă au intrat într-o coliziune violentă. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, mai multe echipaje de Poliție și prim-ajutor sunt deja la fața locului.

Mașina este înmatriculată în județul Sibiu iar microbuzul în județul Dolj. Conform martorilor, șoferul unui microbuzului era condus pe strada Râului, și ar fi pătruns în intersecția cu strada Reconstrucției fără să respecte culoarea roșu a semaforului.

Șoferul și pasagerul din microbuz, în vârstă de 46, respectiv 55 de ani, ambii din județul Dolj, au fost transportați la spital. La volanul autoturismului se afla un sibian în vârstă de 31 de ani.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și un echipaj descarcerare în municipiul Sibiu, zona Piața Cibin pentru acordarea asistenței medicale a trei persoane implicate într-un accident rutier. La fața locului echipajele SMURD alături de un echipaj SAJ Sibiu au evaluat și acordat îngrijiri medicale persoanelor iar echipajul SMURD a transportat la spital o persoană de sex masculin de cca 46 de ani, conștient și policontizionat în urma accidentului. O altă persoană a fost transportată de SAJ la spital iar cea de-a treia a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la UPU Sibiu.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Aseara acesi indivizi mergeau ca nebunii. Mergeau spre gara, pe strada Constitutiei. Noi mergeam spre strada Balea prin fata clinicii Polisano. Au trecut pe sens opus, peste linie continua, cu viteza, ii clonxona toata lumea. Um moment am crezut ca intra in noi, veneau direct spre noi, din fata. Ma intreb in afar de verificatul asigurarrii, politia mai poate superviza si traficul prin oras, sau e prea mult pentru sindicatul Politie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului